Top

 

indhold
Præsentation, baggrund og mål 
Program
Mødestedet Husets program
Nicinha Raízes de Santo Amaro
Conjunto Regional de Chôro
New Brazilian Quartet & Casa de Samba
Filó Machado Super Quartet
Sucatamania 
Everaldo Ita Okabar
Litteratur, debat, koncert
Debatter, seminarer, foredrag
Udstillinger
Film
Workshop
Organisation og samarbejdspartnere
Adresser
Kontakt
Filó Machado Super Quartet

Copenhagen Jazzhouse fredag den 7/9 kl. 21.30 (Entré 160 kr.)

Filó Machado, Magno Bissoli (dr), Ivan Bastos (bas), Simon Spang Hansen (sax)

Filó Machado (sanger, pianist, guitarist og komponist) har netop udgivet en ny Cd Porto Seguro med egne kompositioner og på Cd'en medvirker bl.a. Robertinho Silva og Arismar do Espirito Santo.

Filó begyndte, der sin karriere som ganske ung sammen med Djavan, har sit helt udtryk. Et udtryk som er meget alsidigt og præget af rytmisk styrke, teknisk perfektion og overvældende kreativitet. Blandt de prestigefyldte navne som han på sit livs lydspor har arbejdet med, fremtræder fra Cd'er og shows Michael Legrand, Paul Mauriat, Jon Hendriks, Jane Duboc, Ivan Lins, Leny Andrade, Proveta, Joyce, Hermeto Paschoal, Johnny Alf, Tim Maia og Flora Purim. 

Den talentfulde virtuos Filó Machado har vakt opmærksomhed og begejstring hvor han har rejst, i lande som USA, Spanien, Portugal, Tyskland, Italien og Japan. Han har deltaget i forestillingen "Rendez Vous Brasil/Cuba som turnerede i Canada og har optrådt på Jazz Festivalen i Cannes.

I USA har hans Cd Cantando um Samba fået top karakter i anmeldelser fra Down Beat, Jazziz, Jazz Now og Rhytm samtidig med at Cd'en blev indikeret til en Grammy for kategorien Jazz Latino.

Med sig har Filó 2 fremragende brasilianere som begge før har besøgt Danmark: Magno Bissoli (trommer, bigbandleder og komponist) samt Ivan Bastos (bassist og komponist) og de optræder sammen med Simon Spang Hansen (tenor, sopran) som i en årrække har spillet brasiliansk musik bl.a. med trommeslageren Nenê.