Top

 

indhold
Præsentation, baggrund og mål 
Program
Mødestedet Husets program
Nicinha Raízes de Santo Amaro
Conjunto Regional de Chôro
New Brazilian Quartet & Casa de Samba
Filó Machado Super Quartet
Sucatamania 
Everaldo Ita Okabar
Litteratur, debat, koncert
Debatter, seminarer, foredrag
Udstillinger
Film
Workshop
Organisation og samarbejdspartnere
Adresser
Kontakt
New Brazilian Quartet & Casa de Samba 

Featuring Magno Bissoli, Ivan Bastos og Proveta

Byggeriets Hus udendørs den 1/9 kl. 19.00 (Gratis)

New Brazilian Quartet & Casa de Samba har netop haft premiere på dette nye koncept og havde stor succes ved den første koncert i Musikcafeen den 30. juni, hvor gruppen spillede for en tæt pakket sal med et begejstret publikum. Det er blevet til noget nær "the talk of the town" i miljøet.

Regina Brasil (vocal), Ana Pompeia (vocal), Sandra Mara (vocal), Nelson de LaMotte (vocal), Gilberto Moreira (vocal), Proveta (sax, klarinet) Jesper Hedegaard (keyboard), Ivan Bastos (bas) og Magno Bissoli (dr.)

"Casa de Samba" er en tilbagevendende begivenhed i Brasilien hvor landets bedste sangere synger (i par) de bedste og mest kendte sambasange i et kæmpe show. 

Vi har ladet os inspirere af denne gode idé og forener her nogle af de bedste kræfter på den dansk/brasilianske musikscene.

Til denne lejlighed får New Brazilian Quartet, der under ledelse af Jesper Hedegaard har eksisteret som instrumentalgruppe i 10 år, besøg af nogle af Brasiliens bedste musikere som gæster Danmark i forbindelse med festivalen: Magno Bissoli (dr, bigbandleder og komponist), Ivan Bastos (bas og komponist) samt Proveta (sax, klarinet og orkesterleder). De har alle en bemærkelsesværdig karriere bag sig og har spillet i sammenhæng med nogle af Brasiliens største stjerner.

Sangerne Regina Brasil, Ana Pompeia, Sandra Mara, Nelson de La Motte og Gilberto Moreira er 5 fremragende performere fra Øresundsregionen (4 herboende brasilianere og en dansker) som i 15-20 år har gjort karriere i Skandinavien. De optræder her samlet for kun anden gang.

Jesper Hedegaard (keyboard, kunstnerisk ledelse) har 20 års professionel erfaring, hvoraf han i 10 år har boet og arbejdet i Brasilien. Her har han i samarbejde med brasilianske musikere optrådt på spillesteder, hoteller og teatre og modtog i 1987 med sin gruppe prisen Trofeu Caymmi. Jesper Hedegaard har specialiseret sig i brasiliansk musik som han har studeret i mere end 25 år. 

”Sambaen er nydelsens fader, lidelsens søn og forandringens styrke” synger Caetano Veloso.

Jesper Regina Ana Gilberto  Sandra Nelson