Profil, arbejdserfaring, CV, kompetencer, ledelseserfaring
Forsiden
Kulturproduktion
Kulturudveksling
Kompetence CV
Kunstnerisk CV
Projekter
Historier
Anbefalinger
Personfakta
Kontakt
 
Projekter
Festival Brasil 2001
Børenekultur2008
300 stemmer for Sangens år
Sommeraktiviteter
for børn og unge
Rapport Helios
Børnekunst2011
 
Historier fra mit virkelige liv 

Handlekraft 

Mit hjerte stod stille da jeg modtog køkkenchefens sygemelding på dagen med bryllupsarrangementet. Ingen i netværket kunne skaffe en kok. Der var kun kokkeeleven på 19, som havde været en måned i forretningen, og jeg som bare er god til at lave mad. Da jeg havde sikret mig at eleven var frisk, fordelte vi opgaverne. Jeg tog mig af ovnstegt helleflynder, fiskefond og chokolademousse og eleven påtog sig forret, tilbehør og tallerkenanretning. Tjenernes øjne var først store og hvide. Da forretten stod klar på slaget begyndte de at smile, og da bryllupsværten takkede for en formidabelt arrangement og en udsøgt middag var smilene ved at dele hovederne i to. 

Festivalarrangør 

Som idémand og arrangør stod jeg i 2001 for produktionen af stor kulturbegivenhed i København. Det var 10 dage med koncerter, film, dans, udstillinger, litteraturarrangementer, debatter, seminarer og workshops med 50 besøgende musikere, dansere og intellektuelle, som kunne opleves på Copenhagen Jazzhouse, Møstings Hus, Byggeriets Hus og Huset i Rådhusstræde. I opgaven indgik udarbejdelse af projekt og budget, fundraising, kontraktaftaler, tilrettelæggelse af transport, tidsplan, udarbejdelse af PR-materiale, koordinering og afvikling af 40 events, samt aflæggelse af regnskab. Kulturbegivenheden må betegnes som en stor succes, målt på indhold, publikum, PR og økonomistyring.

Succes som kulturformidler  

Efter realisering af min første store kulturbegivenhed i 1994, modtog jeg af den medvirkende stjerne følgende fax (i uddrag): ”Det var et af de mest tilfredsstillende arrangementer jeg i min 19-årige karriere har deltaget i. Udover at være usædvanlig omfattende i kvalitet og indhold, blev alt afviklet absolut roligt, ordentligt og effektivt set ud fra et professionelt synspunkt, hvor intet gik galt eller manglede”.

Økonomi/fundraising

Som ansvarlig for økonomien i 2 omfattende kulturbegivenheder med budget på hver 1 mio., krævede det talfærdighed og overblik at jonglere med posterne i budgetterne med de mange events og variabler - der startede på 3 mio., da man altid søger fondene om det optimale. Siden tilpassede jeg indholdet af kulturbegivenhederne til de disponible midler, uden at svække på kvaliteten. Begge regnskaber gik i ”nul”.

PR og kommunikation

I forbindelse med kulturbegivenhed i 2001 varetog jeg PR og markedsføring. Til hvert event udarbejdede jeg specifik pressemeddelelse, udsendte 120 pressekits, fremstillede webside med 2500 hits på 3 uger, brugte Kultunauts PR-service, gjorde brug af mit netværk og udsendte bl.a. 400 e-mails og 300 direct mails. Endvidere var jeg ankermand på design af trykte materialer. Dertil blev der omdelt 20.000 programmer og opsat 1500 plakater, og gjort brug af div. links og kalendere. Resultat – overvældende tilslutning fra publikum. Kronen på værket var et indslag i TV Avisen.

Eventkoordinator 

Som arrangør af Gallafest i Store Vega for 300 mennesker varetog jeg følgende opgaver: Udvikling af festkoncept, kundemøder med produktprøver, koordinationsmøder med Vega og kunde, kontakt med cateringfirma, koordinering med tjenerfirma, dekoration af Store Vega, udvikling af gallashow i samarbejde med koreograf, tilrettelæggelse af program, koordinering med lyd og lys, samling af trådene og generalprøve samt afvikling af arrangementet fra 13.00 til 02.00. Resultat - en totaloplevelse for øjet, øret ganen og halsen, der vakte begejstring.