Profil, arbejdserfaring, CV, kompetencer, ledelseserfaring
Forsiden
Kulturproduktion
Kulturudveksling
Kompetence CV
Kunstnerisk CV
Projekter
Historier
Anbefalinger
Personfakta
Kontakt
 
Projekter
Festival Brasil 2001
Børenekultur2008
300 stemmer for Sangens år
Sommeraktiviteter
for børn og unge
Rapport Helios
Børnekunst2011
 
Projekter

Som initiativtager, idémand og projektleder har jeg realiseret forskellige nyskabende projekter i samarbejde med en række interessenter, blandt andet:

  • Festival Brasil2001 - International kulturfestival i København med temaet multikultur præsenteredes frugterne af Brasiliens unikke historie med 501 års multikultur. Det var ønsket derved at sætte Danmarks rolle i den globale multikulturelle fremtid i relief. Indhold: Koncerter, film, dans, udstillinger, litteraturarrangementer, debatter, seminarer og workshops med 59 tilrejsende musikere, dansere og intellektuelle.

  • Børnekultur2008 – en festival i kreativitetens tegn. En nyskabende festival for, med og om børn med målet at fremme målgruppens kreative involvering gennem inspiration, læring og aktiv mulighed. Samarbejdspartnere: Kunstnersammenslutningen PAKHUSET, Ungdomsskolen, Musikskolen, Børnebilledskolen, Biblioteket, Faaborg Gymnasium, FilmFyn, Faaborg Kulturhistoriske Museer, Faaborg Kirke og taterforeningen MAS.

  • 300 stemmer for Sangens år - 13 fynske kor samlet til korstævne og 2 koncerter med 300 sangere ledet af komponist og dirigent John Høybye i Bramstrup Lade. Samarbejdspartnere: Godsejer Niels Langkilde, Organist Kirsten Retoft og Musikskoleleder Helle Jacobsen.

  • Sommeraktiviteter for børn og unge -  Iværksat for at sikre flere tilbud til børn og unge i skoleferien. Samarbejdspartnere: Steen Virkelyst – Kulturparaplyen og Folkeoplysningsudvalget, Troels Stubager – Idrætssamvirke og Folkeoplysningsudvalget, Marianne Mortensen – skoleleder Midtfyns Husflid, Evald Bundgård Iversen - Fritidskonsulent, m.fl.

  • Rapport Helios - En rapport indeholdende målgruppeanalyse, analyse af 4 kulturhuse samt beskrivelse af fremtidigt kulturcenter i Faaborg, herunder anvendelse, lokaler og indretning. Rapporten bevirkede at kommunen ændrede kurs fra genanvendelse af en gammel biograf med enkelte koncerter til skabelse af nyt kulturcenter på 4000 m2.

  • Børnekunst2011- Projektbeskrivelse af nyt tiltag inden for børnekunst. Det overordnede mål er at forankre kreativitet i børns hverdag gennem aktiv involvering og udfoldelse inden for alle kunstområder.

Foto: Jesper Hedegaard