Brasilianske Stjerner med Jesper Hedegaard Trio #3

Til marts 2015 bringer Jesper Hedegaard to af Brasiliens fremmeste musikere til Danmark. Det er tredje år i træk at ”Brasilianske Stjerner med Jesper Hedegaard Trio” afvikler turné. Denne gang er det med sangerinden Thaís Motta fra Rio og trommeslageren Ramon Montagner fra São Paulo, som begge gæster norden for første gang. Turnéen er fortsættelsen af omfattende udveksling med Brasilien, som Jesper Hedegaard har stået i spidsen for i mange år.

Thais Motta, ejer af en smuk stemme og omfattende erfaring, bidrager med brasiliansk glød i hendes vokalisering af instrumentale stilarter baião, samba og choro, ligesom hun sublimt fortolker sange af blandt andre Jobim og João Donato. Jesper spillede i april 2014 koncerter med Thaís Motta og Renato Endrigo i Rio de Janeiro.

Ramon Montagner er en af Brasiliens førende trommeslagere. På grund af sin alsidighed og sublime spil er er meget efterspurgt i sit hjemland, hvor har optrådt med mange store navne. Han har i 12 år været fast engageret med en af Brasiliens store Bossa Novakunstnere. Derfor bridrager han med særligt kendskab og virtuositet til den stilart som er kendetegnet for Jesper Hedegaard Trio.

Thaís Motta – vokal Alexander
Kraglund – violin, mundharpe
Jesper Hedegaard – piano
Morten Ankarfeldt – bas
Ramon Montagner – trommer

15. marts Århus Kunsthal
17. marts Paradis Jazz, Huset
18. marts Templet, Lyngby
19. marts Gaint Steps
21. marts Kulturhuset Islands Brygge
22. marts Værket i Randers

Tagged as .